Метод – Истината в подсъзнанието

Какво представлява и какво решава?

Аз съм психолог по образование, но винаги съм имала влечение към езотерика, невидими причини, холистичен подход към човека.

Целият ми опит с клиенти и моя лична терапия ми е помогнала да разбера как е устроено нашето подсъзнание и как бързо и ефективно да работим него.

Това ми помогна да концентрирам тези знания в един нов начин на работа. Методът е лесен за усвояване, но дава много мощни резултати.

Взех най – ценното от всички техники ( ТетаХийлинг, Семейни констелации, Пренареждане на Матрицата), които до сега съм практикувала или преподавала и които дават бързо решение на всеки един въпрос.

МЕТОДЪТ е есенцията на всички техники, събрана на едно място и разбира се това, което ми беше дадено като информация, с цел да се работи бързо и резултатно с хората.

Защо го нарекох „Истината в подсъзнанието“? Защото нашето подсъзнание се управлява от различни причинно – следствени връзки и то има своята истина.

Методът се състои от 2 части :

💠 Диагностика на човека

💠 Лечебни фрази, разрешаващи фрази

Двата базови момента, залегнали в МЕТОДА са:

  1. Слоевете, на които стоят убежденията ни:

✔️ Текущ живот

✔️ Родова система

✔️ Реинкарнации

✔️ Вселенски слой

✔️ Извънземен слой

И ние преживяваме едновременно всичко, което е нашата душа тук и сега.

Когато душата е в баланс, то ние имаме здраве, изобилие и добри отношения.

  1. Всичко е в тотален баланс

Ако нещо възниква в живота ви сега , то това е необходимо, за да се балансира нещо от предни животи, от рода и т.н.

В метода се работим с наблюдение, правим диагностика на човека. Човека може да бъде прочетен като информация – от това как изглежда, как се движи, какво казва, каква снимка има в соц. мрежи,  какво е името му  и текущите му емоции.

В матрицата има цялата информация за всеки  и ние можем да я четем и променим. С МЕТОДА намираме ключовата точка в подсъзнанието, ключовия заряд, където има нерешен проблем.

Дадена подсъзнателна програма може да стои на всички слоеве едновременно или поотделно.

Всички сценарии в живота ни се повтарят до тогава, докато са скрити, невидими.  Когато ги проявиш и признаеш, те се премахват и не се повтарят.

Т.е. да видиш истината и да я приемеш.

МЕТОДЪТ е характерен с това, че дава бърз резултат по отношение на:

Отношения

Семейство и род

Здраве

Кариера

Пари

За навици, убеждения , желания и т.н.

МЕТОДЪТ е много подходящ за ползване за хора в помагащи професии –  психолози, тета практици, констелатори, ТЕС, коуч и др. Тези, които се интересуват от нестандартното виждане на света и философията за неговото устройство.