Интервю с Роси

Как се започна да се занимаваш с подсъзнанието и преработка на семейн​ите сценарий?

Завърших Психология, за да осъществя мечтата си. Обичам да изучавам себе си и хората.

Имам  следдипломна квалификация по Позитивна терапия, след това учих и  Хипноза.

Преживях много тежко раждане, с преливане на кръв, която беше заразена. Последваха силни болки в тялото почти до обездвижване, депресия. След много прегледи, лекари и търсене на различни начини да се справя стигнах до енергийните или така наречените холистични методи за лечение.

Първата ми среща  беше  с М.С. Норбеков – оздравителен подход, базиран на суфиски практики. След това учих при Геше Майкъл Роуч и неговата философия за сеенато на семена в ума, опираща се на  будизма. Преминах 10 нива на обучение по Кармичен мениджмънт в DCI – САЩ.

През 2010 г. в живота ми „ случайно” се появи книгата : „Законите на любовта” Берт Хелингер. Бях толкова впечатлена как работи метода Семейни констелации и реших , че това е моето място и път се записах да се обучавам в школата му. След 6 години получих диплом от  Hellinger Schule – Германия. Това е  уникален метод, който  допринесе за много мои  трансформации и осъзнавания. Помогна ми да създам вътрешен баланс и да променя отношението  към родителите, децата и всички от моята семейна система. Сега работя с тази терапия в групов формат и в индивидуални сесии  онлайн.

През цялото време търсех отговор: Какво е това подсъзнание и как да стигнем до него?

След време разбрах за техниката ТетаХийлинг и за мен тя е  много добра за работа с подсъзнанието.

През 2012 г.  станах инструктор по ТетаХийлинг  и получих Сертификат на науките от Института на Ваяна Стайбъл – САЩ.

Обучих се  за инструктор по  Нейрографика в института на Павел Пискарьов – Психология на творчеството. Още един уникален начин да трансформираме несъзнаваното чрез творчество – лесен и приятен начин за постигане целите и мечтите и премахване на блокажи в подсъзнанието чрез работа с огледалните неврони на мозъка.

Как ти помогнаха на теб тези методи?

Имах проблеми в брака си, страхове да напусна този брак, как ще се правя сама, какво ще кажат другите, как ще се чувстват децата……, обичайните страхове и предразсъдъци.

След работа със своите убеждения  отношението ми към мен самата се промени, станах уверена, спокойна, научих се да се ценя и обичам, да ценя времето си, да вземам правилни решения, да съм в правилната среда, да вземам от живота, това , което искам,  да се доверявам на живота, да се радвам и да съм благодарна на всичко, което се случва и да знам, че това е за мое добро.

Увеличиха се многократно финансите ми, здравето ми се възстанови.

Защо продължаваш да търсиш нови методи?

Обучението ми никога не е спирало и няма да спре, защото винаги има какво още да се добави и надгради.Това ме прави по-ефективна в работата ми. Ако аз не се развивам, то няма как да съм полезна на клиентите си.

Благодарна съм на всички мои Учители и хората, които бяха до мен по моя път към себе си, на всички мои ученици, от които също уча!

Благодарна съм на себе си,че вървя по този път!

Кои са твоите клиенти?

Помагам на жени, които са в криза със себе сиотношенията си, финансите и реализацията  си, за да освободят от подсъзнателните си блокажи и модели на поведение, които са им бариера към постигане на бързи, ефективни и трайни резултати , да изпитват радост от живота, удовлетворение от себе си, да се ценят, да са уверени, успешни, да имат хармонични връзки, щастливи семейства,  да са емоционално здрави.

Помагам на клиентките си да прекратят своите житейски сценарии, които ги правят нещастни, недоволни, тревожни, самотни, критикуващи се, недостойни и т.н.

Какво ново подготвяш?

Вече е наличен един уникален МЕТОД – Истината в подсъзнанието. Това е моят опит в областта на несъзнаваното. Съчетание на няколко метода за още по – добри резултати.

Предлагам  ПРОГРАМА – РЕШЕНИЕ. Тя е построена по този МЕТОД. Тази програма е предвидена за хора, които не искат да се обучават, а искат специалист да работи с тях.

Програмата е онлайн за удобство на клиентите ми.

Какво те отличава от останалите ти колеги?

Аз съм единственият психолог, който работи с тези  методи – ТетаХийлинг, Семейни констелации и Нейрогарфика  за дълбока преработка на подсъзнателните им програми.

Обучавала съм се при създателите на тези методи лично в техните школи.

Фокусирана съм върху това да има резултат от процеса на работа.

Знам кое точно е работещо за всеки и кое ще му помогне бързо да реши проблема си.

Отличното владеене на методите идва с много практика, която ми помага да давам най-доброто от себе си.

Радвам на успехите на всеки и го  подкрепям  в процеса му на трансформация.

В работата си държа на дисциплина, точност, прецизност, коректност и винаги предоставям добри условия за провеждане на обучения или сесии.

Работя с любов и уважение към хората.

Работи ли твоят подход към клиентите и тези методи, които ползваш наистина?

Погледнете  малка част от отзивите в сайта ми на клиенти, докоснали се до метода и до работата с мен.

Има ли хора, за които не работят тези методи и начина, по който работиш?

Да. Никоя техника не работи, за тези, които не практикуват, не изпълняват възложените им задачи и не осъзват, че всичко зависи от тях и, че те са творци на живота си.

Много държа да работя с клиенти, които имат лична отговорност за себе си и искат да работят със своите блокажи. Не работя на всяка цена с всеки.

Как могат да работят клиентите ти с теб и екипа ти?

Програма „РЕШЕНИЕ“

Работя по индивидуални 3 месечни  програми.

Провеждам обучение по Нейрографика – сертифицирани курсове и авторски алгоритми.

 Ще се радвам да помогна на повече жени да се справят с проблемите си!