Интервю с Роси

Как се запозна с метода ThetaHealing  – Тета лечение и какво си работила преди това?

Завършила съм Икономически университет в гр. Варна със специалност Икономика на търговията, но това не ме караше да се чувствам на мястото си, затворена в офис, с работно време „ От –до“. Работила съм в сферата на туризма, след това направих частен бизнес, който после прекратих, защото разбрах, че не това ми е призванието. Записах Психология, за да осъществя мечтата си. Обичах да изучавам хората. Тя ми даде основата . Имам  следдипломна квалификация по Позитивна терапия, след това учих Хипноза.

Преживях много тежко раждане, с преливане на кръв, която беше заразена. Последваха силни болки в тялото почти до обездвижване, депресия. След много прегледи, лекари и търсене на различни начини да се справя стигнах до енергийните или така наречените холистични методи за лечение.

Първата ми среща с невидимото – енергията беше  с М.С. Норбеков – оздравителен подход, базиран на суфиски практики. След това учих при Геше Майкъл Роуч и неговата философия за сеенато на семена в ума, опираща се на  будизма. Преминах 10 нива на обучение по Кармичен мениджмънт в DCI – САЩ.

През 2010 г. в живота ми „ случайно” се появи книгата : „Законите на любовта” Берт Хелингер. Бях толкова впечатлена как работи метода Семейни констелации и реших , че това е моето място и път се записах да се обучавам в школата му. След 6 години получих диплом от  Hellinger Schule – Германия. Този уникален метод  допринесе за много мои  трансформации и осъзнавания. Помогна ми много да създам вътрешен баланс и да променя отношението  към родителите, децата и всички от моята семейна система. Сега работя с тази терапия в групов формат и в индивидуални сесии.

През цялото време търсех отговор: Какво е това подсъзнание и как да стигнем до него?

Докато се обучавах при Берт Хелингер, мои приятели – треньори в различни области от Русия и от Украйна ми изпратиха информация за ТетаХийлинг.

След време отворих сайта на Ваяна Стайбъл и започнах да чета и ми стана ясно, че това всъщност съм търсила.

През 2012 г.преминах почти всички курсове за практик и след това се обучих и за инструктор в Института по ТетаХийлинг в САЩ при Ваяна Стайбъл и през 2017 година получих Сертификат на науките.

Как ти могна на теб ТетаХийлинг?

Имах проблеми в брака си, страхове да напусна този брак, как ще се правя сама, какво ще кажат другите, как ще се чувстват децата……, обичайните страхове и предразсъдъци.

След работа със своите убеждения  отношението ми към мен самата се промени, станах уверена, научих се да се ценя и обичам, да ценя времето си, да вземам правилни решения, да съм в правилната среда, да вземам от живота, това , което искам,  да се доверявам на живота, да се радвам и да съм благодарна на всичко, което се случва и да знам, че това е за мое добро.

Защо продължаваш да търсиш нови методи?

Обучението ми никога не е спирало и няма да спре, защото винаги има какво още да се добави и надгради.Това ме прави по-ефективна в работата ми.

„Колкото повече, толкова повече“ – както казва Мечо Пух

Сертифицирах се за ТЕС ,Пренареждане на матрицата и Матрица на раждането и сега мога да сравня как работят тези методи и колко дълбоко работи ТетаХийлинг.

Обучих се  за инструктор по  Нейрографика в института на Павел Пискарьов – Психология на творчеството. Още един уникален начин да трансформираме несъзнаваното, чрез материализиране и творчество – лесен и приятен начин за постигане целите и мечтите и премахване на блокажи.

Продължавам да се срещам с нови теории, автори, като Нийл Донлд Уолш, Брус Липтън, Джо Диспенса и др.,защото винаги има какво да се научи и приложи в живота.

Благодарна съм на всички мои Учители и хората, които бяха до мен по моя път към себе си, на всички мои ученици, от които също уча!

Благодарна съм на себе си,че вървя по този път!

Кои са твоите клиенти?

Помагам на жени, които са в криза със себе сиотношенията си, финансите и здравето си, за да освободят от подсъзнателните си блокажи и модели на поведение, които са им бариера към постигане на бързи,ефективни и трайни резултати , да изпитват радост от живота, удовлетворение от себе си, да се ценят, да са уверени, успешни, да имат хармонични връзки, щастливи семейства,  да са здрави.

Провеждам лични сесии, комбинирайки най-подходящото за клиентките ми, използвайки тези 3 уникални и резултатни  метода – ТетаХийлинг, Семейни констелации и Нейрографика.

Провеждам обучения по ТетаХийлинг и обучения по Нейрографика, за да дам инструмент, с който жените сами да си помагат, да се научат как да се справят с подсъзнателните си програми, които са носили като бреме години наред.

Обученията са много подходящи за колеги психолози, лекари, холистични терапевти, които също помагат на хората.

Обичам да работя с хора и обичам професията си, защото виждам бързите  резултати  и как се промня живота на моите  ученици и клиенти в желаната посока.

Какво те отличава от останалите ти колеги?

Аз съм единственият психолог, който работи с тези 3- те  метода – ТетаХийлинг, Семейни констелации и Нейрогарфика  като комбинация.

Обучавала съм се при създателите на тези методи лично в техните школи.

Фокусирана съм върху това да има резултат от процеса на обучение, да науча всеки един да усвои практически техниката и да работи правилно.

Знам кое точно е работещо за всеки и кое ще му помогне бързо да реши проблема си от личен опит и от опит с клиенти.

Отличното владеене на методите идва с много практика, която ми помага да давам най-доброто от себе си.

На разположение съм на всеки завършил курсове да отговоря на въпросите му. Радвам се на успехите на всички и ги подкрепям в работат им.

В работата си държа на дисциплина, точност, прецизност , коректност и винаги предоставям добри условия за провеждане на обучения или сесии.

Работя с любов и уважение с хората.

Работи ли твоят подход към клиентите и тези методи, които ползваш наистина?

Погледнете  малка част от отзивите в сайта ми на клиенти, докоснали се до метода и до работат с мен.

Има ли хора, за които не работят ТетаХилийнг, Семейни констелации или Нейрогарфика и начина, по който работиш?

Да. Не работи за тези, които не практикуват наученото на курсове, не изпълняват възложените им задачи и не осъзват, че всичко зависи от тях и, че те са творци на живота си.

Как могат да работят клиентите ти с теб?

Работя по индивидуални 3 месечни  програми.

Провеждам обучителни курсове по Тета лечение, за да може всеки да се обучи да работи с блокиращите го убеждения.

Провеждам обучение по Нейрографика – сертифицирани курсове и авторски алгоритми.

 Ще се радвам да помогна на повече жени да се справят с проблемите си!